De ce să investești într-un gard traforat pentru locuința ta?

Ai terminat de ridicat casa pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna, însă deocamdată nu ai ales o metodă prin care să o împrejmuiești?

Optează pentru un gard traforat Sanprod, astfel încât să te bucuri de rezistență în timp, dar și de un aspect deosebit în exteriorul locuinței. Această variantă este una practică și eficientă, iar din următoarele rânduri poți descoperi cele mai importante beneficii de care ai parte de-a lungul timpului.

Gard traforat – alegi dimensiunea în funcție de spațiul pe care vrei să îl împrejmuiești

Un prim aspect, pe care este bine să îl cunoști despre gardul traforat este acela că îl poți comanda în funcție de dimensiunile pe care vrei să le aibă gardul pentru locuința personală. Colaborând cu un partener de încredere, acesta poate realiza pentru tine panouri metalice în orice lățime, respectiv lungime, pentru ca ulterior să le poți monta perfect acolo unde ți le dorești. Acesta este un prim avantaj, pe care e bine să îl pui în balanță, înainte de a lua o decizie.

Grosimea ideală

Cu cât gardul traforat pe care îl preferi este mai gros, cu atât este mai rezistent. În comparație cu lemnul, de exemplu, metalul este mult mai dificil de deformat ori chiar de tăiat, ceea ce înseamnă că datorită unui gard traforat vei avea parte de siguranța de care ai nevoie acasă, fie că ești plecat într-o excursie, la muncă sau că ești acasă.

Ușor de montat

Indiferent de lungimea și lățimea pe care îți dorești să le aibă panourile, trebuie să iei în calcul și faptul că montajul acestora este mult mai simplu, în comparație cu cel al gardurilor de lemn, de exemplu. Mai trebuie să știi și faptul că panourile metalice pot fi aplicate pe o structură metalică, dacă îți dorești un gard integral din panouri sau pe un soclu din beton, în funcție de bugetul pe care îl ai, dar și de rezultatul pe care ți-l dorești.

Un design deosebit

Din punct de vedere al aspectului, gardul traforat este unul deosebit, mai ales că metalul poate fi modelat în orice formă îți dorești. Partenerul cu care colaborezi dispune de matrițe cu ajutorul cărora poate realiza pentru tine orice design îți dorești, fie că este vorba despre motive florale, forme geometrice sau motive abstracte. În acest fel, gardul tău nu va fi doar rezistent, ci și aspectuos.

Alegi orice culoare vrei

Despre panourile metalice pentru gardul traforat mai trebuie să iei în calcul și faptul că pot avea orice culoare vrei, întrucât sunt simplu de vopsit. Înainte de a opta, însă, pentru o nuanță anume, gândește-te și la celelalte obiecte, pe care le ai deja în curte, respectiv tipul de acoperiș, culoarea ușii de acces, dar și culoarea ferestrelor și cea a decorativei. Punând în balanță toate aceste detalii, vei putea lua cea mai bună decizie pentru locuința personală.

Primești panourile direct la tine acasă

Imediat după plasarea comenzii pentru gardul traforat pe care ți-l dorești, îl vei primi direct la tine acasă, în cel mai scurt timp. În acest fel, nu îți mai faci griji în privința transportului, fiind suficient să te gândești la partea de montaj, pentru ca mai apoi să te bucuri de rezultatele pe care ți le dorești.

Sanprod.roîți propune doar soluții de calitate atât pentru locuința ta, cât și pentru business-ul pe care îl ai. Partenerul tău poate realiza obiecte de top prin metode moderne, așa cum este cea de indoire tabla:https://www.sanprod.ro/portofoliu/indoire/, de exemplu, pe care să le folosești cu încredere pe termen lung!

Date de contact:

Telefon: 0751 13 23 82

Email: office@sanprod.ro