O investiție sigură – 10 ani garanție pentru ferestrele HELIOS

Alege acum garanția de 10 ani pentru ferestrele din gama Confort 76, Confort 76 Plus, Elegant 76, Elegant 76 Premium, Performant 88 si Performant 88 Premium! Aceste ferestre sunt realizate folosind profile germane performate, sunt echipate cu feronerie durabilă și înfoliate cu folii speciale cu rezistență superioară la intemperii și zgârieturi.

  • Calitatea profilelor mărcii Kömmerling înseamnă nu numai o gamă de produse completă, dar și supravegherea tuturor etapelor de fabricare, cercetare și dezvoltare, precum și producția sau reciclabilitatea ecologică.
  • Feroneria cu care sunt echipate ferestrele Helios are o durată de viață de 20.000 de cicluri de utilizare, iar balamalele pot susține o greutate a canatului de până la 150 de kg.
  • Înfolierea ferestrelor se face cu un produs multistrat de ultimă generație, cu o durată de viață mai lungă datorită tehnologiei de fabricare ce protejează folia împotriva expunerilor la căldura excesivă.

Înlocuirea ferestrelor este o parte esențială a procesului de decorare, indiferent de tipul sau anvergura “proiectului” – o simplă renovare a casei sau o transformare radicală.

Alege ferestrele din PVC  HELIOS și poți primi 10 ani garanție – Confort 76, Confort 76 Plus, Elegant 76, Elegant 76 Premium, Performant 88 si Performant 88 Premium.

Ce câștigi?

  • o mai bună izolație termică – ferestrele sunt responsabile pentru aproape 30% din consumul de energie necesar pentru încălzirea ori răcirea locuințelor;
  • un grad ridicat de versatilitate și estetică – chiar și opțiuni în mai multe culori;
  • posibilitatea montării de diferite tipuri de sticlă – all-season, antiefracție, securizată, mată sau decorativă;
  • suprafețe vitrate mai mari decât oricând până acum.

Azi, poate mai mult decât oricând, proprietarii și administratorii de clădiri caută soluții de tâmplărie ce să contribuie la eficientizarea consumului de energie și în egală măsură, să arate bine. De la pereți, finisaje, acoperiș, izolație și până la ferestre, totul trebuie să fie într-o armonie cât mai strânsă și să îi protejeze pe cei “dinăuntru” de orice disconfort, creând, în egală măsură “un răsfăț” pentru privire.

Pentru a îmbina tendințele actuale de design și a nu neglija importanța performanței și funcționalitatea căutată, tâmplăria premium a parcurs un drum lung. Astfel, astăzi ne putem bucura de soluțiile HELIOS ce incorporează tehnologii aparte, concepute pentru a garanta:

  • O durabilitate sporită în orice condiții de utilizare;
  • Reziliența fața de intemperiile climatice;
  • O estetică atractivă, ancorată în trendurile acestor zile.

Rezultatul? Ferestre cu o foarte bună izolare fonică și o incredibilă performanță termică, un grad ridicat de protecție împotriva spargerilor de locuințe și o garanție de 10 ani!

Un design aparte, ce rezistă în timp

Grație înfolierii profesionale, se obține un aspect elegant. Paleta de culori disponibilă pentru aceste sistem de ferestre este extrem de diversificată, cu peste 25 de opțiuni – de la stejar auriu, nuc, gri antracit, până la crem, mahon, alb perlat sau negru sablat.

Vezi pe site toate ferestrele cu garanție de 10 ani!