Cauți un anumit model de blăniță pentru damă, dar nu îl găsești în magazine? Iată soluțiile!

Dacă îți dorești un anumit tip de haină blanita dama, fie pentru că te-ai inspirat de pe site-uri de modă, fie pentru că ai în minte un model specific și nu îl găsești în magazine, iată ce soluții ai! Magazinele de blănuri de lux din România îți pun la dispoziție servicii de personalizare și de creare a modelelor customizate, la comandă.

Nu te lăsa indusă în eroare de faptul că vorbim despre hainele de blană: chiar și acestea se pot personaliza sau realiza 100% la comandă. Descoperă mai multe detalii despre aceste servicii pe care le poți accesa chiar la noi în țară. Vezi mai multe despre o blanita dama chiar aici.

Blanita dama bespoke: un model total nou, conceput special pentru tine

În magazinele de renume de blănuri din România, poți opta pentru blanita dama bespoke, un serviciu care asigură crearea de la zero a unui model unicat de vestimentație. Necesită între 2 și 4 probe, de regulă, fiind un procedeu complex, ce are în spate un volum ridicat de muncă.

La final, produsul realizat este unic și va corespunde de la A la Z cerințelor tale. Nu doar că vei avea un articol vestimentar adaptat corpului tău, ci vei purta  o haină personalizată până în cel mai mic detaliu. De cele mai multe ori, clientele care optează pentru acest serviciu au o fotografie explicativă cu produsul sau un desen / o schiță, prin care își expun cerințele. Dacă nu ai o imagine sau un desen reprezentativ, asigură-te că verbalizezi toate așteptările pe care le ai!

Haina de blană made to measure: personalizarea unui model existent în magazin

Blanita dama made to measure se realizează, întocmai, pe măsura clientei, pornind de la un model deja existent în magazin. Cu alte cuvinte, se adaptează modelul la forma, conformația corpului și tipul de siluetă a clientei, dar nu numai.

Adesea, clienta poate opta și pentru anumite personalizări adiacente, cum ar fi: modificarea culorii, a căptușelii și chiar a sistemului de închidere, schimbarea formei mânecilor, alegerea unei alte tipologii de glugă și așa mai departe. Lista poate continua! Spre deosebire de haina de blană bespoke, ce necesită între 2 și 4 probe, acest serviciu nu solicită mai mult de 1 sau maxim 2 probe. Și costul este, bineînțeles, unul mai redus și mai avantajos, fiind un proces mai puțin complex, ce necesită mai puține resurse.

De ce să alegi Casa de Blănuri MG pentru haine la comandă, inclusiv veste de blană

Casa de Blănuri MG este alegerea ideală pentru serviciile haina de blană bespoke sau made to measure. Este un magazin de lux, care aduce cele mai înalte standarde de calitate în domeniu și care vine în întâmpinarea ta cu o vastă ofertă de modele de haine de blană.

Găsești modele wow de veste de blana: https://www.blana.ro/veste-de-blana/, jachete de blană, cape/etole și nu numai, atât în magazinul fizic, cât și în magazinul online, pe Blana.ro. Casa de Blănuri MG este un etalon în domeniu, având o îndelungată tradiție pe piață. Magazinul de lux a fost lansat în 1939 și este un business de familie, transmis din generație în generație. Oferă inclusiv servicii de reparație (în garanție, dar și în post-garanție, la prețuri speciale), de restilizare și de curățare. Profită de ofertele de sezon!