Tehnologie de ultimă generație pentru o apă de calitate superioară, în noua fabrică Cumpăna din Ștefănești!

Companie cu 100% capital românesc, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de apă în sistem de watercooler, Cumpăna a deschis cea de-a treia fabrică în localitatea Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov.

Astfel, compania redefinește complet tehnologia folosită în procesele de spălare și sterilizare a bidoanelor, utilizând cea mai înaltă tehnologia la nivel mondial.

Cumpăna îmbuteliază apă dintr-o sursă de o calitate deosebită, alcalină și folosește tehnologie de cea mai înaltă calitate la nivel mondial al unui producător de prestigiu din Italia, în procesele de

spălare și sterilizare a bidoanelor. Această tehnologie de ultimă oră contribuie la menținerea siguranței și sănătății consumatorilor.

Apa Cumpăna este garantată și certificată la nivel internațional cu scorul maxim, ceea ce reprezintă o siguranță maximă pentru sănătatea consumatorului. Apa Cumpăna este o apă microbiologic pură, filtrată natural, nu este osmozată și nu este carbonatată, nu conține clor sau alte substanțe chimice. Cu un raport echilibrat de minerale (conține jumătate din necesarul zilnic de magneziu) și conținut scăzut de sodiu, apa Cumpăna este recomandată pentru menținerea echilibrului zilnic și pentru toate vârstele.

Capacitatea de producție a noii fabrici este astfel proiectată încât să acopere chiar și cele mai solicitante perioade din an, în lunile de vară, apa Cumpăna ajungând la peste un milion de consumatori naționali.

In cadrul evenimentului de lansare oficială a unității de producție Cumpăna, Florin Dănilă, acționar majoritar al companiei, a declarat că principala preocupare a brandului este grija pentru consumator, astfel încât investiția de 3 milioane de euro în noua fabrică folosește tehnologie de înaltă calitate pentru a asigura satisfacția consumatorilor cu produse de calitate și proprietăți deosebite.

“Evoluția constantă a companiei implică oamenii și responsabilitatea pe care o avem pentru ei. De aceea, anul acesta, suntem pregătiți să extindem capacitatea de producție și să dezvoltăm noi produse și servicii pe termen scurt și mediu, dar și să asigurăm menținerea calității produselor și serviciilor noastre, în conformitate cu cele mai recente standarde internaționale. Viitorul înseamnă prezentul bine pregătit azi, viziunea de azi, seriozitatea și rigurozitatea cu care ne facem treaba azi, echilibrul de azi”, a declarat Florin Dănilă, Administrator Cumpăna.

Cu o experiență de peste 25 de ani, produsele și serviciile Cumpăna sunt îmbunătățite continuu prin alinierea la cele mai exigențe cerințe de calitate, dar și prin aderarea la cele mai noi tendințe ale pieței, în conformitate cu cele mai recente standarde internaționale.

Cumpăna este furnizor de încredere pentru livrarea sistemelor watercooler și a apei de izvor, de o calitate deosebită, pentru orice tip de afacere și este prezentă zilnic nu doar în companii, ci și pe mesele consumatorilor casnici, în școli, instituții, centre comerciale.

Pentru mai multe detalii despre produsele Cumpăna, vizitați: www.cumpana.ro

Facebook: cumpana in echilibru

Instagram: cumpana1993