Evenimente Therapy
Bio & Co
Therapy Gift Shop
Bucataria Therapy
Placinte & prajituri
Cafea & ciocolata
Ceai & infuzie
Sucuri naturale
Vinuri
Bar

LUNI - VINERI : 10:00-24:00;

SAMBATA-DUMINICA: 11:00-24:00

Bucatarie

LUNI - VINERI : 10:00-22:00;

SAMBATA-DUMINICA: 11:00-22:00

Str. Sfintii Voievozi nr. 60, Sector 1, Bucuresti

0744 334 777

contact@cafe-therapy.ro

Bistroul Therapy s-a deschis in septembrie 2015, intr-o casa boiereasca din centrul orasului, pe strada Sfintii Voievozi la numarul 60. Este un spatiu luminos, primitor cu mobilier simplu, care difera de la o camera la alta, cu un bar din stejar, table imense pe care poti desena, o biblioteca in dezvoltare si o camera separata, linistita, perfecta pentru intalnirii de lucru sau cina cu prietenii.

Conceptul de la care s-a pornit a fost crearea unui spatiu in care se poate lua masa sau servi un suc detox de cea mai buna calitate, in care muzica se aude difuz si placut, in care poti lucra in liniste, in care esti inconjurat de plante, aerul este curat pentru ca nu se fumeaza.

Designul este simplu, primitor, vegetal...am vrut sa avem o atmosfera in care omul sa se simta comfortabil, liber, fara prea multe pretentii dar scenografic, in miscare ))). Cele 147 de ghivece cu plante, cresc odata cu noi si transforma spatiul intr-o viitoare gradina botanica in centrul Bucurestiului. Terasa este impartita in module umbroase, este un spatiu interactiv, care o sa se poata adapta oricarui eveniment si care se va schimba perpetuu datorita vegetatiei.

Therapy este un excellent loc pentru day parties, workshop-uri, lansari de carte, stand-up comedy, vernisaje, proiectii de filme si alte activitati culturale si va avea si un spatiu de prezentare, tip magazin, in care se vor comercializa diverse produse realizate in intreprinderile sociale, obiecte de design, papusi si alimente naturale.
© 2016 | Cafe Therapy - toate drepturile rezervate | realizat de RT-web